Home
je bent niet ingelogd | log in


   e-mailadres-
   wachtwoord
  
wachtwoord vergeten? | wat is een jobagent? | Inloggen in ONE

Home

Vacatures

Organisaties

Inschrijven

Mijn jobagent

Actueel

Loopbaancentrum

Over deze site

Voor werkgevers

Inloggen


Inschrijven


Over de JobAgent


Mobiliteitsdiensten


Wachtwoord?


Privacyprotocol


JobAgent / mobiliteitsdiensten


Mobiliteitsdiensten voor ambtenaren

CarriereOverheid.nl biedt een aantal extra diensten aan banenzoekers die reeds binnen de overheid werkzaam zijn, maar die zich - al dan niet vrijwillig - willen heroriënteren binnen de overheid. Door je in te schrijven kun je gratis gebruik maken van de geboden mogelijkheden:

1. Gratis JobAgent: De online carrièremanager
Door je in te schrijven op CarriereOverheid.nl krijg je de beschikking over een persoonlijk account dat je toegang verschaft tot de JobAgent. Met deze JobAgent kun je tal van carrière-activiteiten managen, een vacature e-mailservice activeren en je cv in de cv-bank plaatsen.

2. Presenteer jezelf overheidsbreed
Plaats je persoonlijke profiel in de cv-bank voor ambtenaren. Alle organisaties die deelnemen aan de CarriereOverheid.nl kunnen in de speciale cv-bank jouw (geanonimiseerde) cv raadplegen en je direct uitnodigen om een sollicitatie te verrichten.

3. Bekijk de interne vacatures van deelnemende overheden
Als werknemer van een overheidsinstelling krijg je zodra je inlogt ook toegang tot de interne vacatures. Dit zijn overheidsvacatures die alleen zichtbaar zijn voor ambtenaren en waarop - op dat moment - uitsluitend ambtenaren kunnen reageren.

4. Ontvang interne vacatures per e-mail
Door de e-mailservice te activeren, ontvang je (nieuwe) passende vacatures automatisch per e-mail. Je ontvangt als ambtenaar zowel de openbare als de 'interne' vacatures.

Schrijf je nu in! >>


BELANGRIJK:
Zorg altijd dat je eigen overheidsorganisatie jouw up-to-date CV heeft ontvangen voor een match met mogelijke interne vacatures. Hoe? Check je P&O-afdeling of mobiliteitsbureau.

Deze dienst biedt je niet een gegarandeerde voorkeurspositie bij openstaande vacatures. Aan deze dienst kun je geen rechten ontlenen.