Home
je bent niet ingelogd | log in


   e-mailadres-
   wachtwoord
  
wachtwoord vergeten? | wat is een jobagent? | Inloggen in ONE

Home

Vacatures

Organisaties

Inschrijven

Mijn jobagent

Actueel

Loopbaancentrum

Over deze site

Voor werkgevers

Overzicht


Over deze site


Persberichten


Reageer


Over de makers


Privacy Protocol


Help


Help

Tips

Bij sommige zoekopties kunt u meerdere criteria aangeven in een zogenoemd keuzemenu. Meerdere criteria kunt u selecteren door de Ctrl-toets ingedrukt te houden tijdens het klikken met de linkermuisknop. Wanneer u de Ctrl-toets niet gebruikt, kunt u slechts één keuze aangeven.


(Keuzemenu met meerdere keuzemogelijkheden)

Gebruik niet te veel criteria tegelijkertijd, dit beperkt namelijk het aantal zoekresultaten. Met name het zoeken op trefwoord kan het aantal resultaten drastisch beperken.

Vragen over het solliciteren

Wat kan ik doen wanneer ik geen geschikte vacature heb gevonden?
Ga dan naar één van de presentatiepagina's. U heeft daar de mogelijkheid om een open sollicitatie in te dienen bij een van de gemeenten.
Ga direct naar de presentaties

Daarnaast kunt u natuurlijk een Personal JobAgent aanmaken. Deze JobAgent geeft u de mogelijkheid om automatisch per e-mail nieuwe vacatures te ontvangen die aan uw criteria voldoen. Bovendien kunt u zich met behulp van de JobAgent presenteren aan alle deelnemende organisaties, door een CV te plaatsen.
Ga direct naar de JobAgent

Wat gebeurt er wanneer ik online solliciteer?
Zodra u uw online sollicitatie heeft verzonden, verschijnt er een nieuwe pagina die bevestigt dat u hebt gesolliciteerd. Tegelijk ontvangt u een e-mail met de contactgegevens van de P&O medewerker die uw sollicitatie behandelt.

Hoe en door wie wordt mijn sollicitatie behandeld?
Direct na het insturen van uw sollicitatie worden uw gegevens verzonden aan een medewerker van de P&O afdeling van de organisatie waarbij u gesolliciteerd hebt. Deze medewerker neemt uw sollicitatie in behandeling en laat u zo spoedig mogelijk weten hoe uw sollicitatie is beoordeeld.

Kan ik op meerdere functies tegelijkertijd solliciteren?
Het is mogelijk om - indien u serieus interesse hebt - op meerdere vacatures te solliciteren.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
De gegevens die u hebt ingezonden door middel van het sollicitatieformulier worden strikt vertrouwelijk behandeld door de betreffende organisatie.
Naar de vacaturebank

Is je vraag niet beantwoord?

Heb je een andere vraag voor CarriereOverheid.nl?
Stuur dan een e-mail naar de Servicedesk