Home
je bent niet ingelogd | log in


   e-mailadres-
   wachtwoord
  
wachtwoord vergeten? | wat is een jobagent? | Inloggen in ONE

Home

Vacatures

Organisaties

Inschrijven

Mijn jobagent

Actueel

Loopbaancentrum

Over deze site

Voor werkgevers

Zoeken


Totaaloverzicht


Epe Natuurlijk Anders

De gemeente Epe is een levendige gemeente gelegen in de prachtige natuurlijke omgeving van de Noord-Veluwe. Op het gebied van wonen en werken heeft de gemeente veel te bieden.

Over de gemeente Epe
De gemeente Epe heeft circa 32.000 inwoners en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen en een aantal buurtschappen. De gemeente ligt centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Zwolle en Deventer en is goed bereikbaar door haar ligging tussen de A28 en A50.

Het is een recreatiegemeente te midden van duizenden hectaren puur natuurschoon. Veel toeristen bezoeken de gemeente om te genieten van de Veluwse bossen en het IJssellandschap. De gemeente Epe kent een bloeiend verenigingsleven en vele voorzieningen op uiteenlopende gebieden.

Werken bij de gemeente Epe
De gemeente Epe is een slanke, resultaatgerichte en flexibele organisatie die actief inspeelt op ontwikkelingen in de maatschappij. De komende jaren is onze organisatie flink in beweging.

We zijn een middelgrote gemeente die een aantal belangrijke keuzes heeft gemaakt in de ontwikkeling van de organisatie. We willen meer regievoeren, betere (digitale) dienstverlening en procesmatiger (lean) werken. Een duidelijke ambitie die niet alleen gevolgen heeft voor onze werkwijze, maar ook voor onze denkwijze (cultuur). Om deze ambitie waar te maken, hebben we talenten nodig die proactief en innovatief handelen.

Werken bij de gemeente Epe betekent dat je een bijdrage levert aan een organisatie die:

  • gericht is op de samenleving, de dialoog aangaat met de inwoners en die adequaat inspeelt op ontwikkelingen
  • gericht is op een snelle, correcte en integere dienstverlening
  • klantgericht, laagdrempelig en goed bereikbaar is

Onze kernwaarden zijn: transparant, resultaatgericht, betrokken, pro-actief, samenwerken en vertrouwen. Herken jij jezelf hierin? Schroom dan niet en neem contact met ons op of kijk eens op www.epe.nl!


Print deze pagina


Vacatures

»  Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS)